Ola og Frederik i Canada

19 February 2007

Vår..?

Vi er her fortsatt og vi holder ut i beste velgående. Vi er midtveis i februar og det kjennes faktisk litt vårlig ut, med temperaturer på rundt frysepunktet. Men ta det med ro, det er meldt -15 om et par dager så vinteren i Edmonton har ikke gitt slipp på oss riktig enda.

Ikke så veldig mye har skjedd. Det har vært ganske hektisk på skolen de siste par ukene rundt midtsemesterprøver og diverse deadlines. Vi er nå ute i "reading week" som kan sammenlignes med vinterferien i Norge. Desverre henger jeg og Frederik noe etter i et prosjekt vi har sammen så mesteparten av reading week går nok også med på det. Samtidig må vi bekymre oss for fremtiden og vanskelighetene rundt å få arbeidstillatelse her i sommer. Det viser seg faktisk å være ganske umulig, enn hvor godt forholdet mellom Norge og Canada er. Sommeren er derfor et stor spørsmålstegn.

Forrige helg dro vi på nok en Golden Bears ishockey kamp, altså med laget til universitetet vårt. De skal være ganske overlegne men tapte de to siste kampene. Vi vant til slutt en tett kamp 3-2. Jeg la ut bilder samt et par filmer jeg tok av to mål her.

Samtidig hadde vi nylig valentine's day. Den foregår på en litt større skala enn i Norge, det er helt sikkert. Flere uker i forveien har det bygd seg opp med en enorm mengde dager rettet mot valentine's day og massevis av stands og butikker som kun selger ting for valentine's day. Ganske syke tilstander, samt et enormt kjøpepress på gutter med kjæreste. Jeg tror vi begge håper at denne dagen ikke blir like populær i Norge.

Ellers er det ikke så mye nytt å rapportere. De neste dagene kommer det nok til å handle om prosjektet vårt. Ellers gjør vi våre ting. I det siste har jeg blant annet vært på Casino igjen og Law Smoke Crabolic, som er en gallakveld og årets høydepunkt for fremtidige advokater. Fancye greier, men ikke helt min type mennesker. Samtidig var jeg absolutt eneste gutt, av sikkert 150 gutter, som ikke hadde dressjakke elller svarte finsko. Man kan si jeg var en norsk fargeklatt. Flotte greier.

2 Comments:

  • Heisann

    Det er ikke mye vår i trondheim heller for tiden. I dag er det vistnok ca 18 effektive kuldegrader i byen. Ellers har jeg nettopp flytta inn i leilighet i ila. Neste uke reiser jeg ut på sjøen igjen.

    Hilsen Roy-Andre

    By Anonymous Anonymous, at 21 February, 2007 08:20  

  • It's spelled "Carbolic!" How many times must I remind you!?!?

    By Anonymous Anonymous, at 06 March, 2007 10:23  

Post a Comment

<< Home